Collega aan het woord: Dominique, technisch specialist met bijna 20 jaar ervaring

Met bijna 20 jaar ervaring kent onze collega Dominique de liftensector als zijn broekzak. En hij is helemaal overtuigd:

dominique-van-dijck 

Elseco kan de liftensector in België hertekenen.

 

Wat doe je precies bij Elseco?  

Als technisch verantwoordelijke ben ik voortdurend op de baan om onze producten (lifttelefoons, liftmonitoringsystemen, …) te installeren en te onderhouden. Voor mij is het boeiend om bij verschillende soorten bedrijven over de vloer te komen. Niet enkel de ‘grote vissen’, maar ook kleinere bedrijven met een familiale sfeer. Of je nu 1 of 100 liften hebt, je wil toch dat jouw liftgebruikers altijd iemand kunnen bereiken wanneer ze vastzitten?

Waarom heb je voor Elseco gekozen?

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in de sector, zowel bij multinationals als bij kleinere onderhoudsbedrijven. Dat maakt dat ik bijzonder goed weet dat er nog heel wat groeipotentieel is voor Elseco in België. Toen Charlotte mij contacteerde met een krachtig en overtuigend verhaal kon ik niet wachten om mee op de kar te springen. Elseco wil een verschil maken op de Belgische liftenmarkt en ik draag hier samen met mijn collega’s graag toe bij.

 En hoe willen jullie dat doen?

In vergelijking met Nederland vind ik België een beetje het wilde westen op vlak van regelgeving. Bij het veranderen van onderhoudsfirma worden de schema’s vaak weggenomen om het de concurrentie moeilijk te maken. Met het digitale liftboek gaat Elseco zo’n praktijken tegen.

Ons uitgangspunt is dat de klant altijd eigenaar moet blijven van de informatie over zijn liftenpark, ook als hij van onderhoudsfirma wil veranderen.

Zo beheert én behoudt hij altijd zijn persoonlijke ‘goudmijn’ aan informatie: de technische schema’s maar ook alle data die liftmonitoring registreert, zoals het aantal ritten, storingen, onderhoudsbeurten, hoe snel iemand ter plaatse was bij een storing, …

Naast het monitoren van de lift op verschillende vlakken, digitaliseren wij alle informatie die via een onafhankelijk en transparant portaal beschikbaar is.

 Tot slot, wat vind je het leukste aan werken bij Elseco?

De liftensector is al lang mijn passie, Elseco heeft die passie voor mij nieuw leven ingeblazen. En niet enkel omdat ik geloof in ons verhaal.

In mijn job krijg ik enorm veel vrijheid, verantwoordelijkheid en inspraak. Dat maakt dat ik nog geen seconde spijt heb van mijn keuze en ongelooflijk veel zin heb om Elseco verder te doen groeien in België.

Wil je graag bij ons komen werken?

vrouw zit vast in liftLiftknop Indrukken