Offerte aanvragen

Vraag gratis een offerte aan

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Stap 1 van 3

Voor welke dienst wil je een offerte aanvragen?

Wij werken voor

Onafhankelijke partner

Volledige ontzorging

Open technologie

Dagelijkse test

  • Bij de dienst Projecten Gebouwen van de Stad Sint-Niklaas vinden we het belangrijk dat onze externe partners duidelijk communiceren, flexibel inzetbaar zijn en hun planning nakomen. Elseco is zo een partner: elke afspraak of interventie is vooraf duidelijk vastgelegd, we weten wanneer Elseco komt en wat ze komen doen, en achteraf wordt ook nog even teruggekoppeld. Bovendien is hun systeem van SLV, monitoring en liftboek uniek. Door hun vlotte manier van werken is dit nieuwe systeem gemakkelijk te integreren in ons bestaand patrimonium.

    Jens Van Roost, deskundige projecten gebouwen Stad Sint-Niklaas
  • Vlot, correct en professioneel. Dat is de indruk die de medewerkers van Elseco op mij nalaten.  Na een eerste contact kon ik rekenen op een snelle installatie. De twee lifttelefoons werkten meteen prima en ik ondervond geen enkel probleem. En dit alles tegen een zéér marktconforme prijs.  

    Guy Van Loon, technisch directeur technische dienst Gitok bovenbouw
  • Als syndicus werken wij samen met verschillende liftonderhoudsbedrijven. We hadden echter al een tijdje het gevoel dat we weinig inzicht hadden in ons liftenpark.  Elseco neemt dit gevoel helemaal weg. Hun liftmonitoring zorgt voor objectieve data en is voor ons een belangrijke tool om opnieuw meer grip te krijgen op de liften in ons beheer.   

    Tanja Greitsch, senior manager technisch beheer Immo Thalassa