Elseco Liftmonitoring

Optimaliseer de prestaties van uw lift en uw onderhoudsbedrijf met onze universeel toepasbare en onafhankelijke liftmonitoring.

Elseco liftmonitoring geeft u onafhankelijke en objectieve informatie over uw lift. Het aantal ritten, deurbewegingen, storingen, wie wanneer aan de lift heeft gewerkt, … is in uw klantenportaal beschikbaar.

Resultaat? Door een beter inzicht in hoe uw liften presteren, krijgt u opnieuw meer eigenaarschap over uw volledig liftenpark.

Krijg meer grip op uw liftenpark

Wanneer u nieuwe liften laat plaatsen, worden de KPI’s in een contract vastgelegd. Na ondertekening bent u afhankelijk van het onderhoudsbedrijf om te weten of die KPI’s worden bereikt. De objectiviteit van deze informatie is vaak twijfelachtig.

Met de liftmonitoring van Elseco is dit verleden tijd. Als enige onafhankelijke partner in België beloven wij u objectieve data die u zelf altijd kan inkijken via het klantenportaal.

Bovendien blijft u levenslang eigenaar van deze data, ook als u van onderhoudsbedrijf verandert.

Twee types liftmonitoring

We bieden niet enkel technische liftmonitoring aan (aantal ritten en deurbewegingen, storingscontacten), maar ook KPI-monitoring via QR-codes (aantal onderhoudsbeurten, duurtijd van depannages, …).

QR-code registratie

U beslist zelf welke liftpartner zijn werken moet registreren via de QR-code. Dankzij het wegschrijven van deze informatie, kan u niet enkel real-time zien wie aan het werken is aan welke lift, maar kan u alle gegevens en interventies steeds raadplegen in ons onafhankelijk digitaal liftboek.

QR Elseco Serviceboek App IOS

Technische liftmonitoring

  • Aantal ritten
  • Aantal deurbewegingen
  • Storingsmomenten van de lift
  • Totale beschikbaarheid van de lift

Combinatie van liftmonitoring

Door combinatie van technische liftmonitoring en QR-code registratie weet u ook hoe snel de technieker ter plaatse is in geval van storing of opsluiting.

Wist u dat deze data beschikbaar zijn in myliftmonitoring?

Dit is ons all-in-one liftenplatform. Meer weten?

Vraag dan nu een demo aan.

Verlaag de onderhoudskosten

Met liftmonitoring optimaliseert u het onderhoudsplan. De analyse van het aantal ritten zorgt ervoor dat u op onafhankelijke manier kan evalueren hoeveel onderhoudsbeurten nodig zijn en wanneer deze ingepland moeten worden.

Plan een onderhoud in op basis van het gebruik van de lift: meer efficiëntie en minder kosten voor u.

Hoe wij liften monitoren

elseco spreekluisterunit

Via de lifttelefoon

Laat u een Elseco lifttelefoon plaatsen?
Onze liftmonitoring sluit hier naadloos op aan.

Digiseco 4G

Via Elseco Digiseco 4G

Heeft u een andere lifttelefoon maar maakt u graag gebruik van Elseco liftmonitoring? We installeren een stand-alone unit met dezelfde functionaliteiten.

  • Als syndicus werken wij samen met verschillende liftonderhoudsbedrijven. We hadden echter al een tijdje het gevoel dat we weinig inzicht hadden in ons liftenpark.  Elseco neemt dit gevoel helemaal weg. Hun liftmonitoring zorgt voor objectieve data en is voor ons een belangrijke tool om opnieuw meer grip te krijgen op de liften in ons beheer.   

    Tanja Greitsch, senior manager technisch beheer Immo Thalassa